top of page

Disc Golf Clinics en Trainingen

Vanuit Disctinct disc golf bieden wij clinics en trainingen aan. Dit is een ideale activiteit voor je familie, bedrijfsuitje of als je jezelf wil verbeteren. Alle opbrengsten zullen gaan naar de spelers van Team Disctinct, waarmee zij hun nationale en vooral internationale dromen kunnen najagen.

Discgolfpark Basket

Disc golf clinic

De clinics worden gegeven door leden van Team Disctinct. Zij zijn ervaren discgolfers en hebben tal van clinics gegeven. De clinic wordt begonnen met een korte introductie en uitleg van disc golf. Vervolgens worden de 3 meest gebruikte werptechnieken geoefend om vervolgens de course op te gaan. Tijdens de ronde zal de instructeur her en der tips geven. 

De clinic is te boeken voor groepen vanaf 10 personen.

9 holes - 1,5 uur 

10 tot 20 personen - € 14,00 p.p.

vanaf 20 personen - € 12,00 p.p.

18 holes - 3 uur

10 tot 20 personen - € 18,00 p.p.

vanaf 20 personen - € 16,00 p.p.

Wat houdt een disc golf clinic in?

De clinic wordt begonnen met een korte introductie en uitleg over wat disc golf is. Vervolgens worden de 3 meest gebruikte werptechnieken geoefend om vervolgens de course op te gaan. De instucteur zal helpen met groepjes van 3-5 personen te maken en zal er voor zorgen dat iedereen aan de slag kan. Tijdens de ronde zal de instructeur her en der tips geven. Uiteraard wordt er na de ronde een winnaar bekend gemaakt, die ook een leuke prijs mee naar huis zal nemen. 

Image by Priscilla Du Preez
bottom of page